Правдико

   

Ајде Биди Волонтер – Водич за волонтери

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Screenshot_1Брошурата Ајде Биди Волонтер има за цел да им помогне на младите кои сакаат да волонтираат да ги запознаат своите права, обврски и можности, но и да даде мотивација за волонтерство. Во кусата брошура се наведени одговорите на најчестите прашања кои ги имаат волонтерите, но и организациите кои работат во волонтери.

Издава: Младински образовен форум

Целото издание можете да го превземете ТУКА

Партнери на Правдико