АКН: Обука наменета за овластени геодети | Правдико

Правдико

   

АКН: Обука наменета за овластени геодети

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Agencija za katastar na nedviznosti

Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија ја организира ШЕСТAТА обука за 2015 година, наменета зa овластените геодети на тема:

„ВОВЕД ВО НОВ РЕФЕРЕНТЕН СИСТЕМ – ТРАНСФОРМАЦИЈА НА КООРДИНАТИ СО МАКТРАН “

Обуката ќе се одржи на 25.12.2015 година (ПЕТОК) во просториите на Градежниот факултет (Во СОБА 111 на Градежен факултет) – Универзитет Св.Кирил и Методиј.

Целосното соопштение можете да го прочитате тука.

Препорачуваме

Партнери на Правдико