АКРМ: Адвокатите да си ја подмират членарината заклучно со 31 март | Правдико

Правдико

   

АКРМ: Адвокатите да си ја подмират членарината заклучно со 31 март

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Се известуваат адвокатите дека заклучно со 31 март се должни да си ја подмират обврската за плаќање членарина за 2016 година.

adv

Обврската за плаќање на коморската членарина претставува статутарна одредба (член 83 став 1 од Статутот) и истата се плаќа еднаш годишно, однапред, од 1 март до 31 март во тековната година.

Во прилог на ова известување, со цел навремено да ја исполните Вашата обрска, Ви доставуваме уплатница за коморска членарина за 2016 година.

Доколку Ви се потребни повеќе податоци и информации за Вашите неплатени обрски на име коморска членарина обратете се до стручната служба на Адвокатска комора на РМ на е-маил lawyermk@mba.org.mk

>> УПЛАТНИЦА ЗА КОМОРСКА ЧЛЕНАРИНА

НАПОМЕНА: При пополнување на уплатницата во делот повикување на број, задолжително да го наведете бројот на Вашата адвокатска лиценца.

Препорачуваме

Партнери на Правдико