АКРМ: Известување за плаќање на чланарина | Правдико

Правдико

   

АКРМ: Известување за плаќање на чланарина

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

advСе известуваат адвокатите дека заклучно со 31 март се должни да си ја подмират обрската за плаќање членарина за 2016 година.

Обрската за плаќање на коморската членарина претставува статутарна одредба (член 83 став 1 од Статутот) и истата се плаќа еднаш годишно, однапред, од 1 март до 31 март во тековната година.

Во прилог на ова известување, со цел навремено да ја исполните Вашата обрска, Ви доставуваме уплатница за коморска членарина за 2016 година.

Доколку Ви се потребни повеќе податоци и информации за Вашите неплатени обрски на име коморска членарина обратете се до стручната служба на Адвокатска комора на РМ на е-маил lawyermk@mba.org.mk

>> УПЛАТНИЦА ЗА КОМОРСКА ЧЛЕНАРИНА

НАПОМЕНА: При пополнување на уплатницата во делот повикување на број, задолжително да го наведете бројот на Вашата адвокатска лиценца.

Препорачуваме

Партнери на Правдико