Ажурирана e базата на закони | Правдико

Правдико

   

Ажурирана e базата на закони

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Базата на закони е ажурирана со следните измени и дополнувања:

– Закон за семејството( пречистен текст)

– Закон за изменување и дополнување на Законот за безбедност и здравје при работа

– Закон за изменување и дополнување на Законот за пожарникарството

– Закон за изменување и дополнување на Законот за здравјето на растенијата

– Закон за изменување и дополнување на Кривичниот законик

 – Закон за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување

– Закон за изменување и дополнување на Законот за управување со конфискуван имот, имотна корист и одземени предмети во кривична и прекршочна постапка

– Закон за изменување и дополнување на Законот за технолошки индустриски развојни зони

– Закон за изменување и дополнување на Законот за индустриски-зелени зони

– Закон за изменување и дополнување на Законот за минерални суровини

– Закон за изменување и дополнување на Законот за шумите

Препорачуваме

Партнери на Правдико