Базата на закони е ажурирана со 12 прописи | Правдико

Правдико

   

Базата на закони е ажурирана со 12 прописи

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Базата на закони е ажурирана со 12 прописи:

– Закон за работните односи 08-05-2015  (Пречистен текст)

– Закон за придонеси од задолжително социјално осигурување 09-05-2015

– Закон за користење и располагање со стварите во државна сопственост и со стварите во општинска сопственост 13-05-2015

– Закон за изменување и дополнување на Законот за јавните набавки 13-05-2015

– Закон за изменување и дополнување на Законот за минимална плата во Република Македонија 18-05-2015

– Закон за изменување и дополнување на Законот за земјоделство и рурален развој 20-05-2015

– Закон за царински мерки за спроведување на заштита на правата од интелектуална сопственост 28-05-2015

– Закон за изменување и дополнување на Законот за библиотеките 28-05-2015

– Закон за изменување и дополнување на Законот за Државниот инспекторат за земјоделство 28-05-2015

– Закон за изменување и дополнување на Законот за лековите и медицинските помагала 28-05-2015

Закон за изменување и дополнување на Законот за музеите 28-05-2015

Закон за изменување и дополнување на Законот за трговските друштва 28-05-2015

Препорачуваме

Партнери на Правдико