Базата на закони e ажурирана со 14 нови прописи | Правдико

Правдико

   

Базата на закони e ажурирана со 14 нови прописи

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Базата на закони е ажурирана со следните прописи:

 1. Закон за изменување на Законот за користење и располагање со стварите на државните органи 01-04-2015
 2. Закон за дополнување на Законот за вработувањето и осигурување во случај на невработеност 07-04-2015
 3. Закон за изменување на Законот за издавање на вредносни бонови – ваучери 07-04-2015
 4. Закон за изменување на Законот за продажба на земјоделското земјиште во државна сопственост 17-04-2015
 5. Закон за дополнување на Законот за здравственото осигурување 17-04-2015
 6. Закон за дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување 17-04-2015
 7. Закон за изменување и дополнување на Законот за Државен пазарен инспекторат 17-04-2015
 8. Закон за изменување и дополнување на Законот за здравственото осигурување 17-04-2015
 9. Закон за изменување и дополнување на Законот за јавните претпријатија 17-04-2015
 10. Закон за изменување и дополнување на Законот за културата 17-04-2015
 11. Закон за изменување и дополнување на Законот за Судскиот совет на Република Македонија 17-04-2015
 12. Закон за изменување и дополнување на Законот за Управата за јавни приходи 17-04-2015
 13. Закон за изменување на Законот за здравствената заштита 17-04-2015
 14. Закон за јавнообвинителска служба 20-04-2015

Препорачуваме

Партнери на Правдико