Вести | Правдико - Part 1468

Правдико

Вести

 
 

Објавено: 25/11/2013

Новиот ЗКП ќе стави крај на „судењето пред судење“

Полициската и обвинителската истрага се надополнуваат, а судската истрага практично се прескокнува, но не се заменува со формална обвинителска истрага, предвидува новиот Закон за кривична постапка во Македонија..


Партнери на Правдико