Вработување | Правдико

Правдико

Вработување

 
 

Објавено: 07/04/2021

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Специјалист за управување со промени

Отворени позиции во Кромберг & Шуберт Македонија, ДООЕЛ Битола


 
 

Објавено: 04/03/2021

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Референт за набавки – Практикант

Отворена работна позиција во КШМК  РЕФЕРЕНТ ЗА НАБАВКИ – ПРАКТИКАНТ Purchasing Officer – Intern Responsible for Drafting various documents in Word and Excel Conducting market research Archiving documentation Communication with suppliers Administrative assistance and support to…


 
 

Објавено: 28/01/2021

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Доставувач на материјали на производна линија

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Доставувач на материјали на производна линија


 
 

Објавено: 11/09/2020

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Инженер за CAD и табли за производство

Отворени позиции во Кромберг & Шуберт Македонија, ДООЕЛ Битола


 
 

Објавено: 10/08/2020

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Работник во одржување на производни табли

Отворени позиции во Кромберг & Шуберт Македонија, ДООЕЛ Битола


 
 

Објавено: 22/10/2019

Oтворен ден – овој четврток бидете дел од најуспешната компанија во Македонија

„Почитувани сограѓани, ве известуваме дека Кромберг & Шуберт Македонија Дооел Битола организира отворен ден за сите кои сакаат да се запознаат со начинот на работа во компанијата, овој пат во четврток.


 
 

Објавено: 07/10/2019

Среда, 9ти октомври – отворен ден во фабриката Кромберг & Шуберт

Почитувани сограѓани, ве известуваме дека Кромберг & Шуберт Македонија Дооел Битола организира отворен ден за сите кои сакаат да се запознаат со начинот на работа во компанијата, овој пат во среда.


 
 

Објавено: 24/09/2019

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Водач на смена во производство

Отворени позиции во Кромберг & Шуберт Македонија, ДООЕЛ Битола


 
 

Објавено: 16/09/2019

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Книговодител

Отворени позиции во Кромберг & Шуберт Македонија, ДООЕЛ Битола


 
 

Објавено: 16/09/2019

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Доставувач на материјали на производна линија

Отворени позиции во Кромберг & Шуберт Македонија, ДООЕЛ Битола


Партнери на Правдико