Дводневно советување наменето за адвокати од Апелационото подрачје Битола: „Граѓанско правна заштита на правата од интелектуална сопственост“ | Правдико

Правдико

   

Дводневно советување наменето за адвокати од Апелационото подрачје Битола: „Граѓанско правна заштита на правата од интелектуална сопственост“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Aкадемијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка со Данската канцеларија за патенти и трговски марки организира дводневно советување на тема „Граѓанско правна заштита на правата од интелектуална сопственост“…

Aкадемијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка со Данската канцеларија за патенти и трговски марки организира дводневно советување на тема „Граѓанско правна заштита на правата од интелектуална сопственост“ што ќе се одржи на на 24 и 25 април 2017  во Битола,со почеток во 10:00 часот  во просториите на Апелациониот суд Битола.

Советувањето е наменето за судии, адвокати и претставници на други релевевантни институции од Апелационото подрачје Битола.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk

Препорачуваме

Партнери на Правдико