Еднодневно советување: Искуства од примената на Законот за извршување | Правдико

Правдико

   

Еднодневно советување: Искуства од примената на Законот за извршување

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Искуствата во примената на Законот за извршување со посебен осврт на извршувањето врз недвижности со имотен лист, недвижности со лист за предбележување –објекти во градба и право на градба иискуствата и проблемите при блокада на трансакциски сметки на должниците физички лица и намирувањето на доверителите.

agenda-dolznici

 

 

Околу пријавувањето повеќе информаци ТУКА

 

Препорачуваме

Партнери на Правдико