Февруари - Обуки за сметководители | Правдико

Правдико

   

Февруари – Обуки за сметководители

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Период: Од 5 до 24 Февруари 2016 година

Локација: Дебар, Скопје, Богданци, Битола, Ново Село, Куманово, Виница, Струмица, Штип, Кратово, Кочани, Радовиш, Прилеп, Крива Паланка, Берово, Крушево, Свети Николе, Охрид, Босилово, Ресен, Демир Хисар, Пробиштип, Делчево и Струга.

Организатор: Управа за јавни приходи – Даночна академија

Учество на обуката: Со регистрација, односно најава на наведеното контакт лице, најдоцна два (2) дена пред почетокот на обуката. Обуките се без финансиски надоместок.

Целна група: Сметководители

Ниво: Општо

Опис на обуката: Еднодневна обука за теми од актуелни настани кои се значајни за сметководителите и за УЈП, а се од аспект на даночното работење.

10-906-1_Obuku-za-smetkovoditeli_Fevruari_03.02.2016

Препорачуваме

Партнери на Правдико