Форум: „Судска заштита и прекршочни санкции во случаи на дискриминација воведени со новиот Закон за спречување и заштита од дискриминација“ | Правдико

Правдико

   

Форум: „Судска заштита и прекршочни санкции во случаи на дискриминација воведени со новиот Закон за спречување и заштита од дискриминација“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка и со финасиска поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје организира Форум за дискусија „Судска заштита и прекршочни санкции во случаи на дискриминација воведени  со новиот Закон за спречување и заштита од дискриминација“ на 6 јуни 2019 година (четврток) во просториите на Аакадемијата, Ламела 1.

жАдвокатите кои се заинтересирани за учество, треба да се пријават на е-маил адресата: lawyermk@mba.org.mk.

Агендата преземете ја од линкот подолу.

Преземи документ:

Препорачуваме

Партнери на Правдико