Freedom of Expression on the Internet | Правдико

Правдико

   

Freedom of Expression on the Internet

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

freedom-of-expression-on-the-internetСтудија со примери и пракса од областа на правото на слобода на изразување, слободниот пристап до информации и медиумскиот плурализам на интернет.

Автор: Professor Yaman Akdeniz

Издавач: The Office of the OSCE Representative on Freedom of the Media

Број на страници: 351

Целото издание може да го превземете ТУКА

Партнери на Правдико