Правдико

   

Големите одлуки на Европскиот суд за човековите права

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

288_36_35_10__21__11_2013340-Golemite-odluki-na-Evropskiot-sud-Ars-LaminaАвтори: Фредерик Сидр, Жан-Пјер Маргено, Жоел Адрианцимбазовина, Аделин Гутноар, Мишел Левине

Издавач: Арс ЛАМИНА

Година на издавање : 2013

Број на страни: 872

Повеќе информации

Партнери на Правдико