Human Rights in Kosovo,As Seen, As Told. Volume I, October 1998 - June 1999 | Правдико

Правдико

   

Human Rights in Kosovo: As Seen, As Told. Volume I, October 1998 – June 1999

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

human-rights-in-kosovo-as-seen-as-told-volume-i-october-1998-june-1999Ова издание претставува анализа на човековите права, составена од страна на мисијата на ОБСЕ во Косово од октомври 1998 до јуни 1999.

Автор: OSCE/ODIHR   

Издавач: OSCE/ODIHR

Број на страници: 736

Целото издание можете да го превземете ТУКА

Партнери на Правдико