Информација за новиот циклус ,,Отворени денови на Катастарот" | Правдико

Правдико

   

Информација за новиот циклус ,,Отворени денови на Катастарот”

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Agencija za katastar na nedviznostiАгенцијата за катастар на недвижности ги информира граѓаните и компаниите во Република Македонија за новиот циклус „Отворени денови на Катастарот“, кој веќе деветта година по ред се организира од страна на Катастарот.

Оваа година новина е тоа што покрај денови за граѓаните, еден ден ќе се одвојува за приватните геодетски фирми, но и за компаниите во Република Македонија. Денот кој е посветен за компаниите е предвидено да биде искористен за обуки, консултации и решавање на посложени предмети од тековното работење.

Циклусот „Отворени денови со Катастарот“ ќе започне од 6 октомври и планирано е да трае до 2 февруари 2017 година и истиот ке ги опфати сите 30 подрачни одделенија на Катастарот низ републикава, а целиот распоред може да се види на следниот линк

Препорачуваме

Партнери на Правдико