Известување за спроведувањето на испитот за медијатори | Правдико

Правдико

   

Известување за спроведувањето на испитот за медијатори

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Screenshot_1

Ве информираме дека Испитот за медијатори во Мајската испитна сесија ќе се полага согласно следниот распоред:

Прв дел (теоретски дел) – 17.05.2016 година (вторник), со почеток во 12.30 часот,
Втор дел (студија на случај) – 23.05.2016 година (понеделник) со почеток во 12.30 часот.

За третиот дел од испитот, кандидатите дополнително ќе бидат известени.  Испитот ќе се полага во просториите на Испитниот центар ASSECO ул. Христо Смирненски бр. 30 ламела 1.

НАПОМЕНА: Кандидатот може да го одложи полагањето на испитот од оправдани причини, најдоцна 48 часа пред почетокот на испитот со поднесување на писмено барање за одложување на испитот до Архивата на Министерството за правда.

Препорачуваме

Партнери на Правдико