Правдико

   

Јавна расправа по повод Нацрт Предлог-законот за кривичната постапка

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

На ден 11.12.2018 (вторник) од 11 до 14 часот на Правниот факулет „Јустинијан Први“, Свечен амфитеатар, Адвокатската комора на РМ за своите членови организира јавна расправа по повод Нацрт Предлог-законот за кривичната постапка.

Имајќи предвид дека се работи за прашање од исклучителен интерес за адвокатурата ги замолуваме адвокатите дадат активно учество со свои предлози и мислења.

Текстот на Нацрт предлог-законот за кривичната постапка можете да го преземете ТУКА.

Партнери на Правдико