Јавното обвинителство од понеделник со ново работно време | Правдико

Правдико

   

Јавното обвинителство од понеделник со ново работно време

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

В.Д. Јавен обвинител на Република Македонија денес донесе Одлука за утврдување на ново работно време во јавните обвинителства во Република Македонија.

Obvinitelstvo Skopje

Ново утврденото работно време кое ќе се применува од 4 септември 2017 година (понеделник) започнува во 7:30 часот и трае до 15.30 часот.

Одлуката за утврдување на работното време ќе се применува во Јавното обвинителство на Република Македонија, Вишите јавни обвинителства и Основните јавни обвинителства.

Партнери на Правдико