Маркетнг | Правдико

Правдико

   

Маркетинг

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

ad

Зошто да се рекламирате на ПРАВДИКО?

Порталот ПРАВДИКО.мк како водечки информатор за правни информации е одлично место да ја промовирате вашата компанија. Единствената таргетирана група на посетители, ви гарантира успешни маркетинг кампањи со над 800 000 импресии на месечно ниво.

Нудиме 2 типа на рекламирање

– Фиксен закуп на рекламен простор ( минимално времетреање 1 недела)

– Рекламирање врз база на импресии (минимален дневен закуп 2000 импресии)

Како други форми на рекламирање кои можат да се вклучат:

– Брендирање ( слика која ќе биде искористена како позадина низ целиот веб сајт)

– Комерцијален текст ( Посебна статија каде содржината  ке биде вашата реклама )

– Newsletter (Праќање на вашата реклама преку e-mail  на регистрирани корисници на нашиот сајт)

ПОПУСТ

– За склучен договор на 3 месеци попуст од 15%
– За склучен договор на 6 месеци попуст од 20%
– За склучен договор на 12 месеци попуст од 30%
– За прво рекламирање следува промотивен период од една недела бесплатно.

Доколку сте заинтересирани за соработка контактирајте не на  contact@pravdiko.mk или на тел. 077/594993, и ќе ви ја доставиме целата понуда за подобро да се запознаете со рекламниот простор и цената на истиот.

Со почит,

Тимот на Правдико.мк

Партнери на Правдико