МАРТ - Обуки за сметководители | Правдико

Правдико

   

МАРТ – Обуки за сметководители

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.
Еднодневна обука за теми од актуелни настани кои се значајни за сметководителите и за УЈП, а се од аспект на даночното работење.
ujp

Период: Од 2 до 17 Март 2016 година

Локација: Берово, Гевгелија, Скопје, Битола, Прилеп, Свети Николе, Струга, Куманово, Виница, Струмица, Босилово, Крива Паланка, Радовиш, Ново Село, Штип, Делчево, Пробиштип, Кратово, Кочани, Охрид, Демир Хисар, Ресен, Крушево, Велес и Гостивар.

Организатор: Управа за јавни приходи – Даночна академија

Учество на обуката: Со регистрација, односно најава на наведеното контакт лице, најдоцна два (2) дена пред почетокот на обуката. Обуките се без финансиски надоместок.

Целна група: Сметководители

Ниво: Општо

10-1611-1_Obuku-za-smetkovoditeli_Mart_01.03.2016

Препорачуваме

Партнери на Правдико