Националната групација за Судски Вештачења со нов софтвер за своите клиенти | Правдико

Правдико

   

Националната групација за Судски Вештачења со нов софтвер за своите клиенти

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

vestak logo Novo FinalСо почетокот на месец Април 2015 година, Националната групација за Судски Вештачења започнува  со  промовирање  на  низата новитети.

Една од новитетите е пуштањето во употреба на новото софтверско решение, со цел да го подобри и олесни начинот на работа и изработка на вештчењата како и подобрување на комуникацијата со веќе постојните и новите клиенти. 

Со посебен фокус на грижата на корисници, со новото софтверско решение, клинетие во секое време ќе бидат во тек со процесот односно текот на нивниот предмет. Клиентите ќе бидат известени по електронски пат за статусот на нивниот предмет како и кога да го подигнат истиот.

Имено Националната Групација за Судски Вештачења уште од 2011 година работи како специјализирана компанија за изготвување на Судски Вештачења, Супер Вештачења и Проценки  од сите области за голем број на приватни и државни институции нудејќи квалитетни и ефикасни услуги во решавањето на комплекси правни спорови во согласност со правните регулативи и стандарди на Република Македонија

Препорачуваме

Партнери на Правдико