Нова сметка за вршење уплати на Централниот регистар | Правдико

Правдико

   

Нова сметка за вршење уплати на Централниот регистар

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Централен регистар на РМЦентралниот регистар ве известува дека има отворено нова сметка за вршење уплати за услугите од делокругот на својата работа.

Од 25.7.2016 година уплатите освен на досегашните сметки можете да ги вршите и на трансакциската сметка 380127943505189 депонент на ПроKредит банка АД Скопје.

Препорачуваме

Партнери на Правдико