Правдико

   

Обука на тема “Концептот на aнтидискриминација“ – Охрид

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logo (1)Адвокатската комора на Република Македонија во соработка и со финанска поддршка на Набљудувачката мисија на ОБСЕ во Скопје продолжува со реализација на планираните каскадни обуки за адвокати на тема “Концептот на aнтидискриминација“.

Оваа обука ќе се одржи во периодот од 16 до 17 Септември 2014 година, во Хотел Инекс Горица – Охрид, и е наменета за учесници (адвокати) од следните градови: Скопје, Тетово, Гостивар, Кичево, Струга, Охрид, Битола, Ресен, Прилеп, Крушево и Македонски Брод.

 Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на престојните обуки, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на е-маил. lawyermk@mba.org.mk најдоцна до 12 Септември 2014 година.

Извор: Адвокатска комора на РМ

Партнери на Правдико