Oбука наменета за адвокатите на тема “Вештини на презентирање/ обучување” | Правдико

Правдико

   

Oбука наменета за адвокатите на тема “Вештини на презентирање/ обучување”

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logo (1)Адвокатската комора на Република Македонија во соработка со Набљудувачката мисија на ОБСЕ во Скопје и Македонскиот центар за меѓународна соработка, организира обука наменета за адвокатите на тема  “Вештини на презентирање/ обучување”.

Обуката ќе се реализира во Скопје во три циклуси, и тоа:

              – 7 – 8 Ноември 2014 година

              – 21 – 22 Ноември 2014 година

              – 12 – 13 Декември 2014 година

За учесниците на обуката кои доаѓаат надвор од Скопје, организаторот на обуката покрива едно ноќевање по циклус.

Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на оваа обука, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на емаил: lawyermk@mba.org.mkнајдоцна до 28 Октомври 2014 година.

Извор: Адвокатска комора на РМ

Препорачуваме

Партнери на Правдико