Правдико

   

Oбука од областа на форензиката наменета за адвокати

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Адвокатската коморана РМ продолжува со реализација на обуки од областа на форензиката.

Предавач на обуката ќе биде доц. д-р Слободан Оклевски, началник на Одделот за криминалистичко технички испитувања и вештачења при МВР.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk. Бројот на учесници на една обука е ограничен и тие ќе ќе бидат прифаќани врз основа на принципот: прв пријавен – прв услужен.

Датумот на одржувањето на обуката ќе биде определен по формирањето на групата на учесници.

Партнери на Правдико