Обука : „Реорганизација на стечајниот должник во стечајна постапка - нормативни аспекти и судска пракса“ | Правдико

Правдико

   

Обука : „Реорганизација на стечајниот должник во стечајна постапка – нормативни аспекти и судска пракса“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

На 27 април 2017 година во рамки на проектот „Правни последици од отварање на стечајна постапка и судска администрација – нормативни аспекти и судска пракса“ во хотелот „Арка“ во Скопје ќе се одржи советување на тема „Реорганизација на стечајниот должник во стечајна постапка – нормативни аспекти и судска пракса“.

 

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk.

Препорачуваме

Партнери на Правдико