Обука: „Управување со стечајната постапка - нормативни аспекти и судска пракса“ | Правдико

Правдико

   

Обука: „Управување со стечајната постапка – нормативни аспекти и судска пракса“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.
На 21март 2017 во рамки на проектот „Правни последици од отварање на стечајна постапка и судска администрација- нормативни аспекти и судска пракса“ во хотелот „Арка“ во Скопје ќе се одржи советување на тема „Управување со стечајната постапка – нормативни аспекти и судска пракса“.     

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk.

Препорачуваме

Партнери на Правдико