Правдико

   

Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logo

На 21.01.2016 година (четврток) со почеток во 10.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци“.

Вашите барања можете да ги доставите на obuki@privacy.mk.

Партнери на Правдико