Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци -фармација | Правдико

Правдико

   

Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци -фармација

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logo

На 15.06.2016 година (среда) со почеток во 10.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци“. Оваа обука е наменета за контролори од областа фармација.

Повеќе информации за оваа обука можете да добиете на тел.02 3 230 635. Лице за контакт: Мануела Станоевска Стоилковска, претседател на Комисијата за спроведување на обуки.

Препорачуваме

Партнери на Правдико