Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци за адвокати и адвокатски друштва | Правдико

Правдико

   

Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци за адвокати и адвокатски друштва

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

direkcija za zastita na licnite podatoci

На 19.10.2016 година (среда), Дирекцијата за заштита на личните податоци организира: „Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци“, наменета за адвокати и адвокатски друштва.

Цената за учество на оваа обука е 3000 денари по пријавен учесник, согласно Одлуката за определување на висината на трошоците за вршење обука на заинтересирани контролори и обработувачи („Службен весник на Република Македонија“ бр. 148/10).

Вашите барања за обука можете да ги доставите на следните е-маил адреси: sanja.nikolovska@privacy.mk или на obuki@privacy.mk

Препорачуваме

Партнери на Правдико