Oбука за тајност и заштита на обработката на личните податоци - сметководство | Правдико

Правдико

   

Oбука за тајност и заштита на обработката на личните податоци – сметководство

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

167375_127588257310192_2226885_n1

На 09.05.2015 година (сабота) во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци, ќе се се одржи Oбука за тајност и заштита на обработката на личните податоци, наменета за претставници од областа сметководство. Оваа обука е организирана согласно Меморандумот за соработка бр.01-2707/1 од 12.12.2013 година, склучен помеѓу Дирекцијата за заштита на личните податоци и Сојузот на стопански комори  на Македонија.

Доколку сте заинтересирани да присуствувате, можете да го пријавите Вашето учество на е-маил: ljdimoska@sojuzkomori.org.mk , или на тел 02 3091 440 лице за контакт Љупка Димоска, најдоцна до 29.04.2015 година.

Препорачуваме

Партнери на Правдико