Обука за заштита на личните податоци | Правдико

Правдико

   

Обука за заштита на личните податоци

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

На 06.05.2020 година (среда) со почеток во 10 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за заштита на личните податоци“, на која ќе бидат опфатени сите аспекти кои се однесуваат на заштитата на личните податоци, односно новиот Закон за штита на личните податоци, како и подзаконските акти кои ќе бидат донесени од страна на Агенцијата.

Вашите барања за обука можете да ги доставите на следните е-маил адреси: milenko.marinkovic@privacy.mk  или на obuki@privacy.mk

Согласно Одлуката за определување на висината на трошоците за вршење обука на заинтересирани контролори и обработувачи, котизацијата за учество на оваа обука изнесува 4000 денари по лице.

Телефон за контакт: 02 3 230 635 лок.018.

Препорачуваме

Партнери на Правдико