Oбуки за професионалци за правда за деца | Правдико

Правдико

   

Oбуки за професионалци за правда за деца

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Македонското здружение на млади правници организира три последователни дводневни обуки за професионалци за правда за деца.

Каскадните обуки ќе се одржат во хотел „Континентал“ во следниот распоред (прикачени подолу може да ги најдете и агендите за обуките кои ја имаат истата содржина со адаптирани временски термини):

  • Среда – четврток, 11-12 мај
  • Петок – сабота, 13-14 мај
  • Вторник – среда, 17-18 мај

За сите лица кои доаѓаат од надвор од Скопје ќе бидат покриени трошоците за превоз и хотелско сместување.

Адвокатите кои се заинтересирани своето учество можат да го пријават на следната е-маил адреса: lawyermk@mba.org.mk , најдоцна до 6 мај. Во меилот задолжително наведете  за која обука се пријавувате.

Препорачуваме

Партнери на Правдико