Обуки за регистрација и паушално оданочување на земјоделците | Правдико

Правдико

   

Обуки за регистрација и паушално оданочување на земјоделците

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Обуки за регистрација и паушално оданочување на земјоделците

Период: Од 12 до 27 Јануари 2016 година

Локација: Скопје, Дојран, с.Јанковец, Охрид, Демир Капија, с.Стругово, Крушево и Кавадарци.

Организатор: Управа за јавни приходи – Даночна академија

Учество на обуката: Со регистрација, односно најава на наведеното контакт лице, најдоцна два (2) дена пред почетокот на обуката. Обуките се без финансиски надоместок.

Целна група: Земјоделци

Ниво: Општо

Опис на обуката: Еднодневна обука за регистрација и паушално оданочување на земјоделци.

Screenshot_3

Партнери на Правдико