Oбуки за регистрација и паушално оданочување на земјоделците | Правдико

Правдико

   

Oбуки за регистрација и паушално оданочување на земјоделците

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

ujpПериод: Од 4 до 26 Декември 2014 година

Локација: Муртино, Долна Белица, Панчарево, Радовиш, Кукуречани, Горно Лакочереј, Бучин, Долно Лакочереј, Митрашинци, Скопје, Липково, Долно Оризари, Вардино, Делогожда, Обршани, Лозово, Гевгелија, Банско, Гостивар, Подмочани, Ранковце, Росоман, Единаковци, Ропотово, Радолишта, Чашка, Будинарци, Крива Паланка, Просениково, Младо Нагоричане, Свети Николе, Пробиштип, Робово, Грнчари, Виница, Неготино, с.Пирава- Валандово, Ратево, Сопотница, Ложани, Владимирово, Куманово и Крани.

Организатор: Управа за јавни приходи – Даночна академија

Учество на обуката: Со регистрација, односно најава на наведеното контакт лице, најдоцна два (2) дена пред почетокот на обуката. Обуките се без финансиски надоместок.

Целна група: Земјоделци

Ниво: Општо

Опис на обуката: Еднодневна обука за регистрација и паушално оданочување на земјоделци.

Распоредот на обуките можете да го видите ТУКА

Препорачуваме

Партнери на Правдико