Обуки за сметководители за месец јануари 2016 | Правдико

Правдико

   

Обуки за сметководители за месец јануари 2016

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Период: Од 11 до 27 Јануари 2016 година

Локација: Ново Село, Куманово, Виница, Василево, Радовиш, Пехчево, Свети Николе, Штип, Делчево, Кочани, Крива Паланка, Пробиштип, Струмица, Босилово, Берово, Кратово, Битола, Велес, Гевгелија, Прилеп, Валандово, Кавадарци, Неготино, Крушево, Охрид, Демир Хисар, Струга, Кичево, Скопје и Ресен.

Организатор: Управа за јавни приходи – Даночна академија

Учество на обуката: Со регистрација, односно најава на наведеното контакт лице, најдоцна два (2) дена пред почетокот на обуката. Обуките се без финансиски надоместок.

Целна група: Сметководители

Ниво: Општо

Опис на обуката: Еднодневна обука за теми од актуелни настани кои се значајни за сметководителите и за УЈП, а се од аспект на даночното работење.

Целосниот распоред можете да го погледнете ТУКА

Препорачуваме

Партнери на Правдико