Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Оператор во производство | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Оператор во производство

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

KROMBERG & SCHUBERT е глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни единици во производство на Кабли, On-board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника.
Своите производи ги пласира кај најголемите европски производители на автомобили
(VW, BMW, AUDI, Mercedes, Škoda…).

Kromberg & Schubert Macedonia, за отпочнување на нов производствен погон за производство на кабелски снопови во Скопје, објавува оглас за вработување за следната отворена работна позиција:

 

Отворена работна позиција во СКОПЈЕ – ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО
РЕДОВНА ПЛАТА, БОНУСИ, К-15, ОБЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ И ХРАНА

 

Работни обврски:

 • Работа на производна линија во стоечка положба
 • Интензивна активност со рацете, способност за повторувачки движења, добар вид и -препознавање на различни нијанси на боја на жиците
 • Работа со транспортни колички, алати за сечење, мерни инструменти, итн
 • Способност за следење на инструкции за работа и работни упатства
 • Прецизност и точност во извршувањето на работните задачи

Услови:

 • Тимска работа
 • Подготвеност за работа во три смени
 • Претходно работно искуство во производствена компанија ќе се смета за предност

Што нудиме?

 • Стабилна работа со можност за напредок
 • Редовна плата и покачување
 • Осигурани на полно работно време
 • Платен превоз и платен топол оброк од првиот ден
 • Редовни бонуси за редовност и ефикасност
 • Годишен колективен одмор
 • Исплата на регрес за годишен одмор

Инвестирај во Твојата иднина !

Придружини се на тимот што постојано напредува

Пополни го формуларот подолу и аплицирај за позицијата Оператор во производство веднаш !

Апликација за работа: Оператор во производтсво - Скопје

  Лични податоци

 • Работно искуство (ве молиме наведете гo последнoто)

 • Останати информации

 • Со испраќање на оваа апликација изјавувате дека информациите наведени од ваша страна се вистинити. Со давање на личните податоци во овој формулар на КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ, давате дозвола истите да се обработат и архивираат во датабазата за персонал со цел да добиете работно место во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ.
 

Верификација

Партнери на Правдико