Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Доставувач на материјали на производна линија | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Доставувач на материјали на производна линија

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во Скопје

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & SCHUBERT for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & SCHUBERT за своите производствени потреби, вработува до 2.000 вработени.

Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:

ДОСТАВУВАЧ НА МАТЕРИЈАЛИ НА ПРОИЗВОДНА ЛИНИЈА

Припаѓа во Одделот за логистика. Одговара пред Водачот на смена во магацин. Работните обврски вклучуваат но не се ограничени на:

 • Сместување на суровини на сталажи во магацините
 • Транспортирање на материјали низ магацините со помош на дигалка или виљушкар
 • Дистрибуција на материјали на производните линии
 • Работа со скенер

Услови:

 • Способност за следење на инструкции и тимска работа
 • Подготвеност за работа во три смени
 • Интензивна физичка активност, добар вид и препознавање на различни нијанси на боја

Општи барања:

 • Завршено средно образование
 • Претходно искуство со работа во магацин
 • Претходно искуство со работа во 3 смени
 • Способност за обрнување внимание на детали

We offer:

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only applications submitted within the deadline will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 28 APRIL 2022

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само апликации испратени во рокот ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 28 АПРИЛ 2022

Партнери на Правдико