Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Инспектор за квалитет | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Инспектор за квалитет

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во Скопје

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & SCHUBERT for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & SCHUBERT за своите производствени потреби, вработува до 2.000 вработени.

Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:

ИНСПЕКТОР ЗА КВАЛИТЕТ

Припаѓа во Одделот за квалитет. Му одговара на  Водач на смена во Одделот за квалитет. Секојдневните работни обврски вклучуваат но не се ограничени на :

 • Го иницира  процесот на ескалација согласно пропишаните процедури/инструкции
 • Ги идентификува/пронаоѓа грешките и помага при отсранување на истите
 • Води евиденција и ги ажурира резултатите од направените контроли
 • Врши проверка во магацините во случај на пријава или поплака од клиентите
 • Реагира и презема активности во случај на пријава на грешка во производот
 • Соработува со останатите Оддели со цел намалување на грешките и избегнување на повторување на исти грешки.
 • Ги блокира и ослободува материјалите кои не се исправни
 • Врши проверка на подесените параметри на машините и опремата (сечење)
 • Дава повратна информација за пронајдените грешките  и ги обучува Лидерите на тимови и операторите во производство
 • Ги проверува залихите по добиените рекламации  (интерни/екстерни).
 • Врши проверка на уредноста, чистотата и редот во работењето

Општи барања:

 • Завршено средно/високо образование
 • Способност за индивидуално работење
 • Способност за следење инструкции и читање работни упатство;
 • Добри комуникациски вештини

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only applications submitted within the deadline will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 11 AUGUST 2022

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само апликации испратени во рокот ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 11 АВГУСТ 2022

Партнери на Правдико