Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia Скопје: Интегратор за ИТ системи | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia Скопје: Интегратор за ИТ системи

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во Кромберг & Шуберт Македонија Бт ДООЕЛ – Подружница Илинден (КШМК-Ил) – Скопје

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & SCHUBERT for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & SCHUBERT за своите производствени потреби, вработува до 2.000 вработени.

Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:

ИНТЕГРАТОР ЗА ИТ СИСТЕМИ

Plant System Integrator

Reports to the IT Manager. The daily responsibilities include, but are not limited to:

 • Draft system documentation
 • Install and maintain Windows and Unix systems
 • Maintains, troubleshoot problems and seeks solution for the Production software system
 • Supports the production and participates in the continuous improvement processes

Requirements

 • University Degree in IT
 • At least 2 years working in IT Department
 • System Integration Windows
 • System Integration SQL
 • System Integration Unix
 • Impartation of Knowledge/Qualification
 • Very good English skills
 • Ability to work in three shifts

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only applications in English language will be taken in consideration.

DEADLINE 04 APRIL 2023

Ако сте заинтересирани  за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само апликации испратени на англиски јазик ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 04 АПРИЛ 2023

Партнери на Правдико