Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Водач на смена во оддел за квалитет | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Механичар

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во Скопје

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & SCHUBERT for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & SCHUBERT за своите производствени потреби, вработува до 2.000 вработени.

Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:

МЕХАНИЧАР

Припаѓа во Одделот за производство. Му одговара на Раководителот на одржување. Секојдневните работни
обврски вклучуваат но не се ограничени на :

 • Изведува поправка и инсталација на електричните системи, машини и опрема; Одговорен е за составување,
  инсталирање, тестирање и одржување на електронските жици, опрема, уреди, апарати и направи, со
  употреба на рачни или електронски алатки.
 • Врши инспекција на електричните системи, опремата и деловите кои би можеле да бидат причинители надефекти и несреќи;
 • Ги детерминира потребите од прилагодување и поравки со цел да се обезбеди усогласеност со прифатените стандарди и кодови во компанијата.
 • Учествува во инсталација, демонтажа и одржување е на машинеријата во објектот.
 • Врши превентивно и планирано одржување на опремата.
 • Врши идентификација на проблемите и поправка на машините во објектот.
 • Се грижи за одржувањето и безбедноста на алатите.
 • Ја чисти и одржува околината на работното место.
 • Задолжен е за исклучување и заклучување на опремата кога таа не е во употреба.

Општи барања

 • Завршено средно образование (машински или електро струки)
 • Работно искуство во областа мин.3 години
 • Способност за следење инструкции и читање работни упатствa;
 • Способност за работа на висина

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only shortlisted candidates will be contacted for an interview .

APPLICATION DEADLINE 30 JULY 2023

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само кандидате кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 30 ЈУЛИ 2023

Партнери на Правдико