Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Оператор во магацин | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Оператор во магацин

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во Скопје

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & SCHUBERT for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & SCHUBERT за своите производствени потреби, вработува до 2.000 вработени.

Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:

ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН

WAREHOUSE OPERATOR

Припаѓа во Одделот за  логистика. Му одговара на Водачот на смена во магацин. Секојдневните работни обврски вклучуваат  но не се ограничени на:

 • Растовар на пристигнати материјали и нивно складирање на соодветни сталажи во магацинот
 • Обезбедува безбедно складирање на материјалите и суровините без оштетување
 • Пријавува отстапувања од квалитетoт или разлика на количините согласно работните инструкции
 • Врши селекција, утовар и ги подготвува производите готови за испорака
 • Транспортирање на материјали низ магацин со помош на дигалка или виљушкар
 • Дистрибуција на материјали на производните линии

Потребни услови:

 • Способност за следење инструкции и за тимска работа
 • Подготвеност за работа во три смени
 • Интензивна физичка активност, добар вид и препознавање на различни нијанси на боја

Општи барања

 • Завршено средно образование (машински или електро струки)
 • Претходно работно искуство од мин.3 год.
 • Тимски дух
 • Способност за следење раб.инструкции

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only applications submitted within the deadline will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 11 JUNE 2023

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само апликации испратени во рокот ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 11 ЈУНИ 2023

Партнери на Правдико