Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Работник во одржување на производни табли | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Работник во одржување на производни табли

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во Скопје

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & SCHUBERT for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & SCHUBERT за своите производствени потреби, вработува до 2.000 вработени.

Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:

РАБОТНИК ВО ОДРЖУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДНИ  ТАБЛИ

Припаѓа во Одделот за производство. Одговара пред Водачот на група во одржување.

Изведува стручна механичка работа во делот на одржување, поправки и инсталација на сите механички системи , машини и опрема .

Секојдневните работни обврски вклучуваат но не се ограничени на:

 • Сечење, мерење и составување на таблите за производство
 • Изработка, поправки и модификации на таблите за производство и останатите придружни елементи
 • Составување, изработка и мерење на сталажите за поставување на материјалите за производство
 • Инсталација, монтирање, демонтирање и одржување на машините во објектот;
 • Превентивно и редовно одржување на опремата и машините за работа;
 • Монтирање, позиционирање, зацврствување и поврзување на делови од опремата, користејќи разновидни рачни и електрични алати;
 • Лемење, дупчење, зачепување, жлебување и идентификација на дупки за шрафови, користејќи преси за дупчење и подвижни дупчалки

Услови за пријавување:

 • Завршено средно образование (технички струки)
 • Осовно познавање на англиски јазик
 • Способност за следење инструкции и читање работни упатствa
 • Тимски дух и одговорност
 • Добри организациски способности

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only  shortlisted candidates will be contacted for an interview .

APPLICATION DEADLINE 30 JULY 2023

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само кандидате кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 30 ЈУЛИ 2023

Партнери на Правдико