Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Техничар во одржување – електричар | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во Kromberg & Schubert Macedonia – Скопје: Техничар во одржување – електричар

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во Скопје

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & SCHUBERT for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & SCHUBERT за своите производствени потреби, вработува до 2.000 вработени.

Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:

ТЕХНИЧАР ВО ОДРЖУВАЊЕ – ЕЛЕКТРИЧАР
Electrical Technician

Припаѓа во Одделот за  Индустриски инженеринг. Одговара пред Водачот на тим за одржување на тест-табли. Секојдневните работни обврски вклучуваат  но не се ограничени на:

 • Инсталирање и промена на тест-модулите, како и делови за тест-модулите
 • Одржување и поправки на таблите за тестирање и модулите согласно стандардите во компанијата
 • Планирање и вршење на редовно одржување и поправки на тест-таблите
 • Одржување на податоци за квалитет (одржување, поправки, време на застој)
 • Врши проверка на модулите и резервните делови

Потребни услови:

 • Способност за работа со компјутери (Excel и PowerPoint)
 • Работно познавање на англиски јазик

Општи барања

 • Завршено средно образование (технички струки)
 • Претходно работно искуство од мин.2год.во одржување
 • Тимски дух
 • Способност за следење раб.инструкции

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only applications submitted within the deadline will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 30 JULY 2023

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само апликации испратени во рокот ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 30 ЈУЛИ 2023

Партнери на Правдико