Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ: Доставувач на материјали на производна линија | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ: Доставувач на материјали на производна линија

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворена работна позиција во КШМК-Бт

ДОСТАВУВАЧ НА МАТЕРИЈАЛИ НА ПРОИЗВОДНА ЛИНИЈА

Припаѓа во Одделот за логистика. Одговара пред Водачот на смена во магацин. Работните обврски вклучуваат но не се ограничени на:

 • Сместување на суровини на сталажи во магацините
 • Транспортирање на материјали низ магацините со помош на дигалка или виљушкар
 • Дистрибуција на материјали на производните линии
 • Работа со скенер

Услови:

 • Способност за следење на инструкции и тимска работа
 • Подготвеност за работа во три смени
 • Интензивна физичка активност, добар вид и препознавање на различни нијанси на боја

Општи барања:

 • Завршено средно образование
 • Претходно искуство со работа во магацин
 • Претходно искуство со работа во 3 смени
 • Способност за обрнување внимание на детали

We offer:

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions
 • Private Health Insurance

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only complete applications will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 10 MARCH 2023

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само потполни апликации ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 10 МАРТ 2023

Партнери на Правдико