Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ: Координатор во одржување | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ: Координатор во одржување

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК-Бт

КООРДИНАТОР ВО ОДРЖУВАЊЕ

Maintenance Coordinator

Координатор во одржување е одговорен за извршување задачи и одговорности за потребите на производството во одржување и проследување на потребните информации до другите оддели.

Секојдневните работни обврски вклучуваат но не се ограничени на:

 • Проверка на состојбата на опремата предадена од проектниот тим.
 • Организира/ обезбедува резервни делови/ резервна опрема.
 • Подобрување на техничките и организациски стандарди во координација со другите оддели.
 • Обезбедува достапност на техничките ресурси за производство во согласност со процесите за планирање и оптимизирање во координација со Индустриски инжинеринг.
 • Обезбедува сообразност на техничките стандарди за организациски процеси во одржување.
 • Добро познавање на доделување/ делење на знаење/ квалификации.

Потребни услови:

 • Завршено високо образование.
 • Добро познавање на КРОНОС, внатрешна административна алатка на КСМК.
 • Добро познавање на работно место и Прилагодување на алатките на потребите на вработените.

Општи барања:

 • Завршено високо образование.
 • Напредно познавање и способност за анализа на слабите точки во протокот на производство.
 • Добро познавање на лидерство/ менаџирање.
 • Напредно ниво на спосбност за решавање на конфликти.

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only complete applications will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 07 DECEMBER 2022

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само потполни апликации ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 07 ДЕКЕМВРИ 2022

Партнери на Правдико