Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Оператор за испорака и достава | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ: Оператор за испорака и достава

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК-Бт

ОПЕРАТОР ЗА ИСПОРАКА И ДОСТАВА

Оператор во магацин за испорака (излезен магацин) е одговорен за водење на евиденција за количината на испратени производи до клиентот.

Секојдневните работни обврски вклучуваат  но не се ограничени на:

 • Водење на евиденција на испратениот готов производ.
 • Пакување и поставување етикети на готовиот производ спремен за испорака.
 • Селекција и сортирање на готовиот производ (за испорака) согласно нарачките од различните локации.
 • Проследување информации – согласно потребите на работниот процес помеѓу колегите и до претпоставениот.

Потребни квалификации:

 • Способност за следење инструкции и за тимска работа
 • Подготвеност за работа во три смени
 • Интензивна физичка активност, добар вид и препознавање на различни нијанси на боја

Општи барања

 • Диплома за завршено средно образование.
 • Претходно искуство со магацинско работење.
 • Одлично познавање на системот КROSY, внатрешна административна алатка.
 • Поседување на лиценца за виљушкар.
 • Познавање на системот за скенирање и проток на производите.
 • Познавање на ,, КАНБАН “ системот.

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only complete applications will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 13 JANUARY 2023

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само потполни апликации ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 13 ЈАНУАРИ 2023

Партнери на Правдико