Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Специјалист за отстранување на грешки | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ: Специјалист за отстранување на грешки

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК-Бт

 СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ГРЕШКИ

Analysis Responsible Officer in Quality

The Analysis Responsible Officer prepares measures to eliminate real and potential manufacturing faults. Reports to the Analysis Responsible Team Leader..

The JH is responsible for:

 • Necessary measures in escalations; Process analysis and identification of potential risks
 • Taking the necessary measures during the risk analysis; Definition and implementation of standards
 • Keeping the standards and preventive measures ; Participation in the FMEA creation
 • Running the problem solving process; Improving the performance of problem-solving process

Requirements:

 • University degree (Technical, or similar)
 • Training in quality management or experience with quality management skills and knowledge
 • Fluent English
 • PC skills on professional user level (MS Office)

General  requirements

 • Experience in quality management is an advantage
 • Expertise in production is advantage
 • Customer-oriented (internal and external)
 • Strong analytical and strategic thinking
 • Structured and systematic approach

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

For more detailed information please refer to www.kroschu.com section CAREER

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

Only applications in English language will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 07 NOVEMBER 2022

За повеќе информаци посетете ја следната веб страница: www.kroschu.com, поле:CAREER

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

Само апликации испратени на англиски  јазик ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 07 НОЕМВРИ 2022

Партнери на Правдико